Offshore

Cloud9

Went snel hè? Specialisten op afstand.

De huidige Corona crisis heeft ons met de neus op de feiten gedrukt! Je merkt aan alles dat de wereld in transitie is. Was het in februari nog ‘gewoon’ om met (programmeer) collega’s in één gebouw te zitten, is nu werken op afstand geworden met onderling contact door middel van moderne (beeld)belmogelijkheden. Op zich veel efficiënter en het went nog snel ook!

Los van het voorgaande is het natuurlijk nog steeds erg lastig om geschikte, betaalbare softwareontwikkelaars of digitale specialisten te vinden. Bij Cloud9 Consultancy helpen wij je met deze uitdaging!

Wij bieden ‘offshore’ twee soorten diensten aan: Detachering en projectmatig werken. Wanneer je kiest voor detachering, huur je één of meerdere professionals, of zelfs een compleet (scrum)team, inclusief scrum master of projectmanager, in ter uitbreiding van jouw capaciteit en/of kennis. Cloud9 Consultancy zorgt voor de juiste mensen en jij stuurt ze zelf aan.

Wanneer detachering niet het juiste antwoord is, dan kunnen wij op basis van een project zorgen dat jouw oplossing ontwikkeld en geïmplementeerd wordt. Dit doen wij met een mix van Nederlandse en Indiase professionals, dus van een taalbarrière kan geen sprake zijn!

Jarenlange ervaring met remote werken

Cloud9 Consultancy heeft met haar partners jarenlange ervaring met het begeleiden en coachen van remote teams met ontwikkelaars uit verschillende culturen en tijdzones. Wij stellen in overleg met jou een team samen met een juiste mix van Nederlandse en Indiase specialisten. Hier ligt onze kracht! Geen grote onoverzichtelijke projectteams, maar teams van 2-6 personen die snel tot een kwalitatief goede oplossing komen.

Wij onderscheiden ons met onze kennis en ervaring! Het is onze kracht om ICT-professionals en teams te onboarden en het laten samenwerken van teamleden die niet op dezelfde locatie zitten. Dit doen wij met hoogopgeleide toppers uit India, een land waar minder schaarste is aan goede digitale (voornamelijk ICT) professionals. Wij kunnen daar veel gemakkelijker en sneller aan de juiste mensen komen.

Indien gewenst is het ook mogelijk om Indiase teamleden voor één of meerdere weken op locatie bij jou te laten werken. Wij gaan altijd voor maatwerk bij de klant.

Zelf onderdeel van ontwikkelteam

Binnen Cloud9 Consultancy werken wij graag Agile en met de scrum methodiek, wat betekent dat wij, in korte sprints, van 2-4 weken, steeds bruikbare (tussen)resultaten opleveren. Jij bent onderdeel van het team en werkt nauw met ze samen.

Jij bepaalt als zogenaamde product owner de werkvoorraad (de zogenaamde backlog) en de prioriteit van het ontwikkelteam. Zo houd je ook zelf altijd een vinger aan de pols. Onze scrum master zorgt ervoor dat de communicatie en het proces soepel verloopt en ruimt eventuele knelpunten op, zodat jij en jouw teamleden alleen de focus hebben op de te ontwikkelen online toepassing.

Wij hebben in zowel Nederland als India een netwerk van ontwikkelaars en online specialisten beschikbaar, die op een transparante wijze tot het gewenste resultaat komen. Dit kan gelden voor klantportalen, websites en andere bedrijfskritische platformen. Maar ook het ontwerpen van flyers, magazines, online banners en ander digitaal reclamemateriaal. Van idee, tot design, ontwikkeling, testen en (eventueel) onderhouden, wij pakken het voor je op. Wij ontwikkelen in elke gewenste taal en omgeving! Zo hebben wij professionals met Python, .NET, PHP (Laravel, CodeIgnitor en Symfony), Javascript, WordPress, Drupal en Magento, maar ook low-code toppers voor Mendix en OutSystems.

Lage tarieven en referenties

Offshore werken is zeker ook qua prijs erg interessant! Betaal je nu voor jouw medewerkers een vast salaris met alle risico’s van dien of huur je Nederlandse IT-professionals tegen stevige tarieven in? Bij Cloud9 Consultancy heb je 2 Indiase toppers voor de prijs van 1 en nog flexibel ook, zonder af te dingen op de kwaliteit! Alle kosten zijn netto, je betaalt dus alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren. De uurtarieven starten bij Cloud9 Consultancy ongeveer vanaf € 20 (dat is per maand € 3.200), afhankelijk van de gewenste expertise en de (geschatte) duur van jouw project of detachering. Dat zijn andere bedragen dan € 75 per uur, en zelfs meer, voor Nederlandse externe ICT-professionals.

Wij hebben reeds succesvol projecten afgerond bij Isala, BAM, Smurfit Kappa, T-Mobile, Stella (e-bike), de Nationale politie, Body & Fit, KLM, Gemeente Rotterdam en meer.

Heb je nog vragen, stel ze ons via contact of kijk alvast bij FAQ.

Je weet vooraf de kosten, dus je weet waar je aan toe bent

Je maakt zelf deel uit van het ontwikkelteam (productowner)

Je hebt een vaste Nederlandse contactpersoon

Breed aanbod van experts in verschillende digitale gebieden.

Door de Scrum methodiek wordt er met hoge snelheid steeds resultaat opgeleverd

Wij ontwikkelen (deels) in India, dus lagere kosten (vanaf € 20 per uur)

X