Voor kandidaten

Cloud9

Zet de juiste stap in jouw carrière.

Ben jij toe aan een nieuwe opdracht of een andere richting in jouw carrière? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Op basis van meer dan 15 jaar succesvolle ervaring kunnen wij jou goed informeren over de kansen in de markt. Wij zijn betrouwbaar, deskundig en betrokken naar al onze relaties en medewerkers waarbij samenwerking voorop staat. Wij hebben een groot netwerk wat wij zowel aan de vraag- als aanbodkant kunnen gebruiken! Wij verdiepen ons in jouw competenties en wensen, en maken zo een succesvolle match met een toekomstige werkgever/opdrachtgever.

Ben je het ook zat om een ‘cv’ te zijn in een sollicitatieprocedure? Wij hebben met elke kandidaat die wij (willen) bemiddelen een kennismakingsgesprek, waarin besproken wordt wat jij wilt. Dit geldt voor zowel een vast dienstverband bij onze relaties als bij detachering! Dat is net even anders dan wat gebruikelijk is. Zo kennen wij jouw wensen en eisen en kunnen wij dan ook een juiste werkomgeving voor jou vinden die hierop aansluit.

Kijk snel bij onze vacatures en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of doe een open sollicitatie! Antwoord gegarandeerd! Ook al zo anders…

Blije kandidaten
Interessante werkgevers
Uitdagende vacatures
X