Voor talenten

Cloud9

Zet de juiste stap in jouw carrière.

Zoek jij een (nieuwe) baan of een andere richting in jouw carrière? Dan ben je bij ons aan het goede adres!
Op basis van meer dan 20 jaar succesvolle ervaring kunnen wij jou goed informeren over jouw kansen.
Wij zijn betrouwbaar, deskundig en betrokken naar al onze relaties en medewerkers waarbij een goede samenwerking voorop staat. Wij verdiepen ons in jouw competenties en wensen.
Ben je het ook zat om een ‘cv’ te zijn in een sollicitatieprocedure? Wij hebben met iedereen een face to face kennismakingsgesprek, waarin besproken wordt wat jij wilt. Dat is net even anders dan wat gebruikelijk is. Zo kennen wij jouw wensen en eisen en kunnen wij dan ook een juiste werkomgeving voor jou vinden die hierop aansluit.

Wie/wat denkt Cloud9 Consultancy dan wel niet wie ze is?

Nou dat vertellen we je graag! Wij zij een bedrijf, midden in hartje Deventer, wat consultancy verleent en projecten en recruiting doet voor onze klanten. Wij richten ons op afstudeerders en junioren, die bij ons verder willen leren en verschillende professionele certificaten kunnen halen binnen onze eigen Academy!

Daarnaast bieden wij ‘een keuken’ van eigen softwareontwikkeling met ons zusje Research Manager wat een researchplatform biedt aan haar klanten. Verder is het ook nog mogelijk kennis te maken met het onboarden van ontwikkelteams door middel van offshore samenwerking in India met Cloud9 Offshore.

Voor ieder wat wils dus: of je nu consultant wilt worden bij verschillende klanten, lekker een vaste plek in Deventer hebt of misschien wel wilt reizen, alles is wat dat betreft mogelijk.

Kijk snel bij onze vacatures en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of doe een open sollicitatie! Antwoord gegarandeerd! Ook al zo anders…

Blije kandidaten
Interessante werkgevers
Uitdagende vacatures
X