Voor werkgevers

Cloud9

Wel de kosten van recruiters,
maar geen resultaat?

Wij hebben de oplossing!

 

Wij zoeken én vinden voor jou, op basis van no cure no pay, de geschikte professional(s). Of je die nu meteen in dienst wilt nemen, (tijdelijk) wilt inhuren, of een combinatie van die twee, je kunt bij Cloud9 Consultancy terecht. Wij begeven ons in alle domeinen, waarbij het zwaartepunt ligt bij Zorg, Supply Chain Management en ICT.

 

 

Maak snel een afspraak met ons zodat wij meteen met de zoektocht naar een geschikte kandidaat kunnen starten. Geheel vrijblijvend, zonder kosten. Gewoon, zonder gedoe.

 

Waar zijn wij in gespecialiseerd?

Wij richten ons voornamelijk op junior .Net ontwikkelaars die wij begeleiden in het behalen van aanvullende noodzakelijke professionele certificaten. Daarnaast willen wij je graag naast ‘gewone’ detachering of recruitment helpen en ondersteunen met offshore ontwikkeling. Misschien heb je nog wat koudwatervrees, maar wij hebben meer dan 20 jaar ervaring hiermee en een groot netwerk in India opgebouwd. Natuurlijk blijven we zolang je wilt een oogje in het zeil houden voor je en begeleiden we je hierin.

Hoe werkt no cure no pay bij ons?

Goede ICT professionals zijn schaars, dat hoef je ons niet te vertellen. Wij garanderen dan ook niet dat we altijd de juiste capaciteit voor je kunnen vinden, want soms is nee ook een antwoord. Natuurlijk werken we altijd wel op basis van no cure no pay, vinden we niks, dan hoef je vanzelfsprekend ook niet te betalen. Wat wij wel (bijna) altijd kunnen doen is zoeken naar geschikte capaciteit in India, voordeel daarvan is dat het naast een enorm land is er ook heel veel mensen wonen 😉 Tariefsmatig is het ook erg interessant om eens naar die mogelijkheden te kijken.

 

Wat zijn de voordelen van Cloud9 Consultancy?

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van sourcing en zijn hierin gespecialiseerd. De valkuilen die er zijn, daar zijn we al (een paar keer) ingetrapt en we hebben al heel wat pieken en dalen meegemaakt in de markt. Door schade en schande wijs geworden en veel vakkennis in huis, zo zou je Cloud9 Consultancy kunnen omschrijven. Het grote netwerk wat we hebben opgebouwd zetten we graag in om jou te ondersteunen in jouw bedrijfsvoering.

Niet schuiven met cv’s, maar meedenken welke ondersteuning voor jou het beste is op welk moment.

Afgeronde projecten
Kandidaten geplaatst
Beschikbare kandidaten
X